Behandlinger i Aarhus og København

Som terapeut er det meget vigtigt for mig at sikre, at du får al den pleje, du har brug for. Derfor udvælger jeg omhyggeligt steder med en behagelig atmosfære til mine behandlinger, med det formål at forbedre din samlede oplevelse.

Da mange af mine kunder kommer fra Jylland og Sjælland, har jeg besluttet at rejse regelmæssigt fra Samsø til Aarhus og København, for at udbrede glæden ved massage til et bredere publikum. De valgte steder, Osteopati huset i Viby og Salig på Østerbro, er bekvemt beliggende tæt på stoppesteder for offentlig transport, og giver professionelle, rene og rolige miljø for terapi. Uanset om du er et velkendt ansigt eller en ny kunde, er du hjertelig velkommen begge steder!

Praktisk information

* Medbring venligst dit eget håndklæde og lagen. Hvis du glemmer, kan disse lejes ud for 50kr.
* Hvis du har brug for at aflyse din session, bedes du gøre det mere end 24 timer i forvejen. Ellers bliver du bedt om at betale den fulde pris for behandlingen.

treatments in Copenhagen and Aarhus - behandlinger i aarhus og københavn

Massageklinik i København

Hej København!

du kan nu nyde min massage hos smukke Salig på Østerbro – et sted med fred, ro og dedikation til terapi og yoga. Jeg tilbyder massage og akupunkturbehandlinger her og du kan finde mig her et par gange om måneden.

Hvis du ønsker at vide mere om de præcise datoer, bedes du tilmelde dig i mit nyhedsbrev.

Hvor: Salig, Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København Ø

Bestil din massage her:

treatments in Copenhagen and Aarhus - behandlinger i aarhus og københavn

Massageklinik i Århus

Hej Aarhus!

Jeg tilbyder mine behandlinger i Aarhus et par gange om måneden i den afslappede atmosfære i Osteopati huset i Viby.

Du kan nemt nå stedet med bysporvogn eller bus, og der er en parkeringsplads uden for huset.

Jeg udsender løbende nyhedsbreve om kommende datoer for massage i Aarhus. Ønsker du at booke en tid i Aarhus, så send mig en mail via formularen herunder.

Vær velkommen 🙂

Hvor: Rosenvangs Allé 17, 8260 Viby J