Hver af de valgte behandlinger vil blive skræddersyet til dine individuelle behov.

Hver af de valgte behandlinger vil blive skræddersyet til dine individuelle behov.

aromaterapi - behandlinger- æteriske olier

Aromaterapi massage

Denne massage er beroligende og afslappende og omfatter langsomme gentagne strøg, blide stræk, pulsering, passiv ledmobilisering og andre teknikker, der passer til din krop, så du kan slappe helt af. Ved hjælp af en blanding af kraftfulde økologiske æteriske olier efter eget valg inviteres du til at give slip på spændinger og stress.

Fra 650 DKK

Dybvævsmassage

En mere intens behandling, der er mere fokuseret på kroppens behov ved hjælp af teknikker fra myofascial release, triggerpunktsterapi og dybdemassage. Uanset om du lider af langvarige kroniske problemer eller akutte smerter og spændinger, har denne behandling til formål at få dig til at føle dig mere fri i dine bevægelser og aktiviteter.

Fra 650 DKK
dybvævsmassage -deep touch - treatments - fysiurgusk massage - dybvævsmassage - behandlinger
gravid touch - gravidmassage - treatmenst-graviditet-beroligende-afslappende-heling-massage på samø - behandlinger

Gravidmassage

Massagebehandling velegnet til kvinder i alle stadier af graviditeten. Ved hjælp af specielle puder, der gør det muligt at finde den mest behagelige stilling for din krop, kan du endelig slippe smerter og tryk i alle typisk ømme områder. Meget behageligt og afslappende også for sindet.

Fra 650 DKK

Hot Stones Massage

En ældgammel massagestil, der kombinerer brugen af glatte, varme vulkanske basaltsten med en helkropsmassage. Hver session begynder med en let oliemassage efterfulgt af en massage med varme sten. Varmen, der trænger ind i musklerne, hjælper kroppen med at slappe af og hvile uden at lægge for meget pres på.

Fra 650 DKK
hot stones massage -varme sten-afslappende-massage-samsø-terapi
head & neck - hoved & nakke -kort massage-behandling af nakke-triggerpunkter-oplevelse-massage samø

Hoved & Nakke

En kort, men effektiv massage for dem, der lider af nakkespændinger, nedsat bevægelighed, svimmelhed, hovedpine eller migræne.

Fra 400 DKK

Rygmassage

45 minutter dedikeret til din ryg og dens spændinger og smerter. Du vælger selv intensitet og styrke af behandlingen. Denne massage kan kombineres med cupping eller varmende TDP-lampe.

Fra 550 DKK
rygmassage-triggerpunkter-bindevævsmassage-helkropsmassage-massage samsø-behandlinger
rygmassage-triggerpunkter-bindevævsmassage-helkropsmassage-massage samsø-behandlinger
feet massage - fodmassage-fod terapi-afslappende-relax samsø-wellness samø-massage på samsø

Fodmassage

Hurtig kur mod ømme fødder. Meget behagelig og beroligende behandling af tyngdefornemmelse, hævelser og spændinger.

Fra 400 DKK

Akupunktur

Akupunktur virker ved at harmonisere energistrømmen i meridianerne for at forbedre det fysiske og mentale velbefindende, hvilket påvirker den generelle livskvalitet positivt. Klientens aktive rolle er meget vigtig ved at indgå aftaler om at gennemføre visse ændringer i kost og livsstilsvaner for at støtte helingsprocessen.

Akupunktur kan være effektiv og hjælpsom ved en lang række tilstande:

Fra 400 DKK
akupunktur samsø
cupping-kinesisk terapi-cupping massage-cupping samsø-behandler danmark- massage samsø

Cupping

En effektiv teknik, der ikke kun virker på muskelspændinger, men også påvirker bevægeapparatet, fordøjelsessystemet og åndedrætssystemet og forbedrer immunforsvaret generelt under tidlige bakterie- og virusangreb. Toksiner fjernes fra kropsvæskerne, og vævene forsynes bedre med blod. Afhængigt af problemet placeres kopperne enten på specifikke områder eller bruges som massageredskaber.

Fra 400 DKK
Særligt tilbud

Spar penge med klippekort.

Har du brug for mere end én session? Er du en fast kunde, der elsker massage og ønsker at tage det seriøst? Du kan betale mindre og spare 10% ved forudbetaling af 3 behandlinger eller 15% ved 5 behandlinger – tilgængelig for 60/90 minutters lange massager og akupunktur/cupping ssessioner. Alle klippekort er personlige og er gyldige i 3/6 måneder.

"Velvet Touch er et utroligt lækkert sted, beliggende lige uden for Samsøs ferieby Ballen. Massagefaciliteterne er helt i top, virkelig lækre, og de to terapeuter, Morgan og Monika, er topprofessionelle, smilende, intet er overladt til tilfældighederne, så du får præcis den massage, din krop og sind har brug for."
Frank Holmstrup
København