få mere at vide

Om os


HEJ, JEG ER MONIKA...

...velkommen til min verden af berøring.

Jeg kommer oprindeligt fra Slovakiet, men efter et par år med rejser og udforskning fandt jeg endelig mit hjem på den lille, fortryllende danske ø Samsø.

Min primære motivation stammer fra en stor nysgerrighed over for naturen og kroppen. Undervejs i min søgen efter at forstå mig selv bedre har kinesisk medicin, yoga og massage vist sig at være kraftfulde værktøjer til at hjælpe mig med at finde ud af, hvad der fungerer bedst for min krop, navigere gennem følelser og traumer, forstå årsagerne bag livets begivenheder og give mening til det konstante kaos omkring os. Og da jeg fandt ud af, at disse værktøjer virker, indså jeg, at hvis de kan virke for mig, kan de virke for alle 🙂 .

At uddanne mig inden for massageterapi og akupunktur er blevet min passion. Jeg føler mig meget privilegeret over at kunne dele denne passion med andre.

I min rolle som massageterapeut er mit hovedfokus at skabe et trygt rum, hvor du kan give slip og lægge dine hverdagsbekymringer bag dig. Jeg tror på, at kombinationen af de rigtige teknikker, en klar patient og en opmærksom og fokuseret terapeut er alt, hvad der skal til, for at magi kan ske. For at styrke mine færdigheder er jeg dedikeret til løbende uddannelse.

Under dit besøg kan kommunikationen foregå på dansk eller engelsk. Men alle mine akupunktursessioner foregår i øjeblikket på engelsk for at sikre en præcis udveksling.

Jeg ser frem til at have dig i mine hænder.

Uddannelse og certifikater

2023
 • Seminarium om den diagnostiske proces af sygdomme klassificeret af WHO i TCM, TCM-instituttet, Prag, Tjekkiet.
 • Biodynamisk massagebehandling, PVSP, Prag, Tjekkiet
 • Graviditetsmassage, Dansk Akademi for Kropsterapi, Aarhus, Danmark
 • Kursus i klinikdrift, Lasota Akademi, Danmark
2022
 • Øreakupunkturkursus med Kim Haugaard, Liseleje, Danmark
 •  Bevidst Berøringsbehandling – massagekursus om vigtigheden af en fokuseret terapeut, Touch Therapy, Prag, Tjekkiet
2020
 • Vipassana 10-dages kursus – S.N. Goenka, Polen
2019
 • Studium af teori og praksis på TCM University Hospital, Chengdu, Kina  
 • Postgraduate seminars, TCM Institute Prague, Tjekkiet: Psykiske følelsesmæssige lidelser og ekstraordinære meridianer i akupunktur, Gastroenterologi, Hjerte og hypertension, Skjoldbruskkirtel ubalancer, Infektionssygdomme, Yin Huo, Gynækologi og fertilitet, Hudsygdom, Bi Zheng – reumatiske lidelser, Atopiske lidelser, Hovedpine
 • Kosmetisk akupunktur – Mudr Lucky, TCM Institute Prague, Tjekkiet
2013 - 2019
 • Studium af de 5 elementer inden for Traditionel Kinesisk Medicin – Akupunktur, Kinesiske urter, Diætetik, Qi Gong & Tuina-massage, Kopping, Moxa, Diagnostisk proces, Psykologi, Anatomi og moderne medicin. TCM Institute, Prag, Tjekkiet. Certificeret praktiker af TCM.
2013
 • Skole for svensk og sportsmassage, Slovakiet. Dybdegående vævsmassage og sportsmassage. Certificeret massageterapeut.

Velvet Touch blev skabt af

Monika & Morgan

Morgan, ildenes barn, bor i øjeblikket i Bruxelles, hendes hjemby i Belgien. Der er mulighed for, at hun lejlighedsvis besøger Samsø og tilbyder massage på Velvet Touch med sin blide og magiske berøring. Morgan er dygtig i kunsten at lindre spændinger og skabe en følelse af, at krop og sind elegant smelter væk under hendes pleje.

Hvis du allerede har haft fornøjelsen af at deltage i vores fælles dobbeltmassagesessioner, er du allerede klar over, at vi udgør et fantastisk team 🙂

''Har fået vidunderlig massage hos hver af M. og M., de finder hver deres ømme punkter! Jeg er blevet totalt afhængig af deres kyndige englehænder ❤️ Mit hekseskud er væk ❤️ Tusind Tak Monika og Morgan Jeg kommer igen! Glæder mig til dobbelt massage!''
Henriette Eiby Christensen
København